Onze Diensten

FrankfortSluis Advocaten heeft haar sporen verdiend in de juridische dienstverlening. De kern van onze dienstverlening is het behartigen van uw belangen. Onze advocaten kunnen ingezet worden voor mediation bij zakelijke conflicten en ook als in-house advocaat ingehuurd worden als u juridisch advies op kantoor nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en faillissementsrecht. Kortom, voor juridische oplossingen en juridische diensten bent u bij FrankfortSluis Advocaten aan het juiste adres. Waar mogen wij u mee helpen?

Mediation bij FrankfortSluis Advocaten

Heeft u een zakelijk conflict lopen en bent u op zoek naar een onafhankelijke derde partij? FrankfortSluis Advocaten helpt bedrijven en ondernemers met mediation. Wij zorgen dat conflicten en geschillen naar volle tevredenheid opgelost worden. Ruim twee derde van onze mediations slaagt dankzij het harde werk van onze advocaten. Tijdens dit proces stellen wij ons geheel onafhankelijk en vertrouwelijk op. Zo vinden wij altijd de geschikte oplossing. FrankfortSluis Advocaten staat u graag bij. Lees hier meer over Mediation bij FrankfortSluis Advocaten.

FrankfortSluis Advocaten als projectjurist

Tijdens een reorganisatie, fusie of overname kunt u eenvoudig het overzicht op juridische zaken verliezen. FrankfortSluis Advocaten biedt bedrijven daarom de mogelijkheid om een advocaat als projectjurist in te huren. Deze advocaat is bij u op kantoor aanwezig en kan u dus direct helpen en adviseren over juridische vraagstukken. Zo leren wij uw bedrijf goed kennen en kunt u juridisch advies opvragen wanneer het u uitkomt. Lees hier meer over het inhuren van een FrankfortSluis Projectjurist.

FrankfortSluis inschakelen bij Ondernemingsrecht

Bij het aangaan van een zakelijke verbintenis krijgt u te maken met rechten en plichten. U krijgt daardoor te maken met veel verschillende aspecten. FrankfortSluis Advocaten adviseert u op het gebied van Ondernemingsrecht. Hierbij kunt u denken aan aandeelhouderschap, financiering, investeringen en belangrijke handelscontracten. Wij richten ons op het hart van uw onderneming zodat we in staat zijn u van professioneel advies te voorzien. Lees hier meer over Ondernemingsrecht bij FrankfortSluis.

Arbeidsrecht: FrankfortSluis helpt u

Arbeidsrecht is een vakgebied waar ieder bedrijf mee om moet gaan. Of het nu gaat om een zieke werknemer of een grote reorganisatie, FrankfortSluis heeft de kennis en ervaring om u van deskundig advies te voorzien. Door ons in uw organisatie te verdiepen kunnen wij helpen bij onder andere arbeidsvoorwaarden, beëindigingsregelingen en collectief ontslag van werknemers en bestuurders. Heeft u een arbeidsgeschil of wilt u meer weten over tijdelijke contracten? Lees hier meer over de werkwijze van FrankfortSluis bij Arbeidsrecht.

FrankfortSluis Advocaten als partner bij Faillissementsrecht

Een faillissement is altijd vervelend en al helemaal als het uw eigen onderneming betreft. Naast het emotionele aspect krijgt u ook te maken met lastige juridische kwesties die snel opgelost moeten worden. FrankfortSluis heeft daarom ervaren advocaten in dienst die u bij kunnen staan op het gebied van faillissementsrecht. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Lees hier meer over Faillissementsrecht bij FrankfortSluis Advocaten.

Diensten Advocatenkantoor FrankfortSluis – Neem contact op!

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of wilt u FrankfortSluis Advocaten inschakelen?
Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken op mail@frankfortsluis.nl.
Liever bellen voor diensten advocatenkantoor FrankfortSluis? Bel dan naar 023 700 97 97.
FrankfortSluis Advocaten staat u graag te woord.

Frankfortsluis advocaten

Bezoeken
Raamsingel 8
2012 DS Haarlem

Bellen: +31 (0)23 700 97 97

Mailen: mail@frankfortsluis.nl

Advocaat Haarlem gezocht?
Inloopspreekuur:

Iedere dinsdag, van 16 tot 18 uur
Even weken: ondernemers
Oneven weken: arbeidszaken