ProjectjuristHeeft uw onderneming te maken met een reorganisatie, fusie, overname of een due diligence? Of heeft uw onderneming behoefte aan een advocaat die voor een bepaalde periode fysiek op uw kantoor aanwezig is en u direct kan adviseren over juridische vraagstukken?

FrankfortSluis Advocaten biedt hiervoor de oplossing

Wij bieden de mogelijkheid dat een of meer advocaten een bepaalde periode (aantal uren in de week of in de maand) bij u op kantoor aanwezig zijn. Op die manier leren de advocaten van FrankfortSluis uw onderneming goed kennen en kunnen zij ook praktisch met u meedenken. Samen kunnen de advocaten een oplossing bedenken voor de (juridische) behoefte die u als ondernemer heeft.
Daarnaast vormen deze advocaten een laagdrempelig aanspreekpunt over juridische zaken voor uw directie, management en andere medewerkers.
Korte lijnen en snel schakelen is immers in het belang van uw onderneming.

Kortom: mocht uw onderneming behoefte hebben aan een in-house advocaat die op projectbasis bij u op kantoor aanwezig is, dan kunt u uiteraard contact opnemen met FrankfortSluis Advocaten. Wij helpen u graag verder.

Indien u vragen heeft of ons wenst in te schakelen, kunt u contact opnemen via mail@frankfortsluis.nl of door te bellen naar +31 (0)23 700 97 97.
Wij stellen voor u vrijblijvend een passende offerte op.