Angela Soekhlal
Faillissementsmedewerker

Angela Soekhlal (1982) is sinds 2006 werkzaam als faillissements- en insolventiemedewerkster. Haar werkervaring heeft zij opgedaan bij diverse advocatenkantoren in Den Haag en Amsterdam. Zo heeft zij meerdere curatoren ondersteund bij de administratieve, financiële en juridische behandeling van faillissementen (rechtspersonen, natuurlijke personen) en WSNP’s. Daarnaast heeft Angela ook werkervaring opgedaan als civiele bewindvoerder, schuldhulpverlener en budgetcoach.

Bij FrankfortSluis Advocaten ondersteunt zij – als faillissementsmedewerkster – de curatoren vanaf het moment van hun aanstelling tot en met de afwikkeling van het faillissement. Angela heeft de volgende INSOLAD/CPO cursussen gevolgd: Basisopleiding Faillissementsrecht, Faillissementsrecht voor Faillissementsmedewerkers verdiept, opleidingsdag SFV/WAF (Wet Afwikkeling Faillissementen), Crediteuren, Onrechtmatigheidsonderzoek en Missers bij de afwikkeling van faillissementen.

Naast haar werk als faillissementsmedewerker is zij met Heleen de Groot verantwoordelijkheid voor het secretariaat van FrankfortSluis Advocaten.

Specialismes: