Carolien Wartena
Advocaat arbeidsrecht

Carolien Wartena (1989) studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam met als specialisatie privaatrecht. Naast haar studie heeft zij stage gelopen bij een groot advocatenkantoor in Utrecht en bij een klein advocatenkantoor in Curaçao.

Carolien is sinds 2014 advocaat. Gedurende 3,5 jaar is Carolien werkzaam geweest bij een van de grotere advocatenkantoren in Kennemerland en heeft zij zich tot een allround advocaat ontwikkeld. Zij is in aanraking gekomen met verschillende rechtsgebieden, waaronder het arbeids-, ondernemings-, familie- en vastgoedrecht. Mede dankzij het voeren van een brede civiele praktijk kan Carolien snel schakelen tussen verschillende rechtsgebieden.

Binnen FrankfortSluis Advocaten legt Carolien de focus op het arbeidsrecht. Zowel werkgevers als werknemers staat zij bij in advieszaken en procedures.

Carolien is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht, de VJAA.

Rechtsgebieden

Carolien Wartena heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht;
– Algemene praktijk (civiel).

Deze registratie verplicht Carolien elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.