Wij zoeken een partner ondernemingsrecht

FrankfortSluis Advocaten komt voor de uitbreiding van de maatschap graag in contact met een professionele advocaat om samen verder te groeien.
Vanuit onze specialismen, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht en mediation staan wij elke dag ondernemingen en particulieren bij in zaken die ertoe doen. Voor het specialisme ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een gedreven advocaat met een eigen commerciële praktijk.

Jij…
Werkt meer dan zeven jaar als advocaat binnen het ondernemingsrecht of een aanverwant specialisme. Je bent toe aan een nieuwe stap en je hebt er behoefte aan om meer regie te voeren over je carrière. Daarom wil je de stap maken naar partner in een professionele omgeving. Je bent gewend om je in verschillende sociale netwerken te bewegen. Je bent oprecht geïnteresseerd in de belangen van de relaties en de maatschappelijke context. (bevinden deze netwerken zich in de Haarlemse regio, dan vinden wij dat een pré.) Je hebt veel energie en weet die over te brengen op jouw cliënten en het team waarmee je werkt. Je vindt het leuk om zelf actief naar buiten te treden en het kantoor te representeren.

Wij…
zijn een kantoor met een enthousiast team, een sterke professionele setting en een goed oog voor een goede worklife-balance. Ons kantoor geeft je de voordelen van gezamenlijkheid, met voldoende eigen ondernemersvrijheid.
De cultuur van ons kantoor is te schetsen als betrokken, zakelijk en open. Wij werken vanuit een toplocatie op loopafstand van het centrum van Haarlem en op fietsafstand van de duinen en de zee. Kortom een professionele werkomgeving met veel ruimte voor een volgende stap in je carrière!

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?
Neem contact met mij op!

Vriendelijk groet,
Monique Bonsen – Lemmers

06-43010214
m.bonsen@frankfortsluis.nl