Seminar 5 juni 2018 ‘APK voor Ondernemers’

De economie draait op volle toeren. Ondernemers plukken daar waar mogelijk de vruchten van en zijn voortdurend bezig met het in beeld brengen en benutten van kansen. Daarbij wordt de blik vaak naar buiten gericht en bestaat het gevaar dat de eigen organisatie te weinig aandacht krijgt.

FrankfortSluis Advocaten in Haarlem en Pulsum Accountants & Adviseurs in Haarlem en Hoofddorp organiseren daarom het seminar “APK voor Ondernemers”. In een tijdsbestek van twee uur komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Belastingen
  • De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Arbeid
  • Onderneming en organisatie
  • Faillissement

Paneldiscussie

Jan Ziel (Pulsum) en Monique Bonsen, Dick Sluis en Ramon Frankfort (FrankfortSluis) leggen ieder met een korte inleiding de basis voor een paneldiscussie. Die wordt gehouden onder leiding van Jaap Sluis, presentator van de ondernemerstalkshow NV Haarlem. De inleidingen en paneldiscussie leveren u nieuwe kennis, ideeën en inzichten op voor het topfit houden van uw onderneming of organisatie. U kunt overigens van tevoren vragen of opmerkingen aan ons doorgeven. Wij gebruiken die dan bij de inhoudelijke voorbereiding. Na de paneldiscussie bieden wij u graag een borrel aan.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 5 juni 2018 in de Philharmonie in Haarlem, van 15.30 tot 18.00 uur. Wij nodigen u hiervoor van harte uit. Er zijn geen kosten aan verbonden.


«MEER WETEN? »