Advocaat in Haarlem: Over FrankfortSluis

 

Het advocatenkantoor in Haarlem voor hoogwaardige rechtshulp

Ramon Frankfort startte samen met Dick Sluis in begin 2015 FrankfortSluis Advocaten. Samen legden zij de basis voor een advocatenkantoor dat zich gespecialiseerd heeft in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht en mediation. Inmiddels bestaat het advocatenkantoor in Haarlem uit vijf enthousiaste advocaten en twee ondersteunende medewerkers. Samen met u werken wij aan de beste oplossingen voor uiteenlopende juridische vraagstukken.

Advocatenkantoor voor ondernemingen, verenigingen en particulieren

FrankfortSluis Advocaten in Haarlem werkt voor kleine en grote ondernemingen, start-ups, verenigingen en stichtingen én particulieren. Minder belangrijke zaken en cliënten kennen wij daarom ook niet. Wij zetten ons maximaal in en trachten met iedere cliënt een langdurige relatie op te bouwen.

Gespecialiseerde advocaten in Haarlem

Wij staan bekend als advocatenkantoor dat voor iedere zaak een specialist in huis heeft. De specialisten van FrankfortSluis Advocaten in Haarlem hebben zich allen in specifieke rechtsgebieden gespecialiseerd. Zo kunt u altijd vertrouwen op jarenlange ervaring en kunde. Wij kunnen u helpen met vraagstukken op het gebied van:

  • Financiering
  • Commerciële contracten
  • Faillissement
  • Arbeidsrelaties en ontslag
  • Ondernemingsraad
  • Aandeelhouders
  • Mediation

FrankfortSluis advocaat in Haarlem: voor iedere zaak maatwerk

Bij een juridisch geschil is alleen het beste goed genoeg. Wij gaan bij iedere zaak daarom daadkrachtig en pragmatisch te werk waardoor wij hoge kwaliteit kunnen garanderen. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend omdat iedere zaak om een andere aanpak vraagt. Ook zorgen wij dat voor u alles inzichtelijk is. Van alle voors en tegens tot al uw rechten en plichten als burger. Zo kunnen wij in nauw overleg met u de vervolgstappen bepalen en kunt u altijd een weloverwogen besluit nemen.

Betrokken en professioneel advocatenkantoor

Hoewel wij ons in onderhandelingen zakelijk opstellen verliezen wij het menselijke aspect absoluut niet uit het oog. Een toegankelijk en begrijpelijk rechtssysteem is voor ons erg belangrijk. In onze communicatie met cliënten gebruiken wij daarom begrijpelijke taal in woord en geschrift. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij bij al uw vragen goed bereikbaar zijn zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot slot kunt u erop vertrouwen dat wij u tijdens het juridische proces compleet ontzorgen. Wij nemen de verantwoordelijkheid en zorgen dat wij de last van uw schouders nemen. Voor betrouwbare en transparante advocaten in Haarlem bent u bij FrankfortSluis dus aan het juiste adres.

Duurzame oplossingen

Wij werken aan de beste en meest duurzame oplossingen voor juridische vraagstukken. U kunt dus ook terecht bij ons voor mediation. Bij mediation streven we ernaar een conflict of geschil op te lossen. De mediator stimuleert en begeleidt en bewaakt het proces om zo tot een duurzame oplossing te komen.

FrankfortSluis advocaat als uw projectjurist

Gaat uw organisatie reorganiseren of staat er een overname op de planning? FrankfortSluis Advocaten kunt u ook als projectjurist inhuren. Onze advocaat zit dan in-house bij u op kantoor voor een bepaalde periode. Zo leren zij uw organisatie goed kennen en kunnen zij direct juridische vraagstukken met u bespreken. Neem contact met ons op en huur uw advocaat uit Haarlem in!

Neem contact op met FrankfortSluis Advocaten

Heeft u een juridisch vraagstuk waar u een advocaat uit Haarlem voor wilt inschakelen? Neem dan direct contact met ons op.
U kunt ons bereiken op mail@frankfortsluis.nl. Liever bellen? Bel dan naar 023 700 97 97.
FrankfortSluis Advocaten, het advocatenkantoor uit Haarlem, staat u graag te woord!

Frankfortsluis advocaten

Bezoeken
Raamsingel 8
2012 DS Haarlem

Bellen: +31 (0)23 700 97 97

Mailen: mail@frankfortsluis.nl

Advocaat Haarlem gezocht?
Inloopspreekuur:

Iedere dinsdag, van 16 tot 18 uur
Even weken: ondernemers
Oneven weken: arbeidszaken