Vacature juridisch medewerker

Als juridisch medewerker bij FrankfortSluis Advocaten word je direct ingezet in de praktijk. Je bent werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en insolventierecht. Je zult veel zelfstandig aan het werk gaan met bijvoorbeeld het opstellen van adviezen, het voorbereiden van processtukken en het assisteren van de curatoren bij de afwikkeling van faillissementen. Ondersteuning bij onze externe (online) communicatie hoort ook bij het takenpakket.

Functie–eisen: Je bent energiek, proactief en ambitieus, optimistisch, ondernemend, stressbestendig, representatief, nauwkeurig en je kunt goed zelfstandig werken. Je hebt de universitaire rechtenopleiding afgerond. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Als het functieprofiel en de organisatie je aanspreken, nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief met CV en eventuele stagebeoordelingen per e-mail aan mr. Ramon Frankfort (r.frankfort@frankfortsluis.nl) of aan mr. Dirk Giltay Veth (d.giltayveth@frankfortsluis.nl)


«MEER WETEN? »